Sport

Sporten is gezond. Maar intens sporten vereist een aangepaste voeding. Sinds meerdere jaren adviseren wij sporters die op zoek gaan naar een betere aanpak. Zwemmen, wandelen, fietsen, voetballen, lopen, tennissen. Het zijn maar een aantal van de vele sporten die dagelijks door jong en oud, op professionele en recreatieve basis worden beoefend. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren.

In de apotheek kan je deskundige uitleg krijgen over het correct gebruik van onze producten zoals voedingssupplementen, bandages, lotion, … Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter.

6D Sports Nutrition

6d Sports Nutrition ontwikkelt zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning. 6d Sports Nutrition staat voor transparantie, zuiverheid en effectiviteit.

6 pijlers

 1. Wetenschappelijk bewezen effect – De effectieve werking van elk ingrediënt, elke dosering en elke productsamenstelling van 6d Sports Nutrition is wetenschappelijk bewezen. Op basis van inhouse research selecteerden we de beste componenten en processen. Zo kunt u erop rekenen dat u dankzij 6d Sport Nutrition betere resultaten boekt.
 2. Dopingvrije samenstelling – Ons etiket is volledig transparant, zodat u weet wat u krijgt: producten van 6d Sports Nutrition zijn dopingvrij, 100% veilig en perfect gedoseerd.
 3. Getest door atleten – Afgetoetst aan de noden van de meest veeleisende atleten. Perfect op maat gesneden voor wie beter wil presteren, sneller resultaten wil boeken en zijn lichaam optimaal wil voeden.
 4. Innovatief onderzoek – Dankzij continu onderzoek en blijvende optimalisatie biedt 6d Sports Nutrition innovatieve producten op basis van de recentste wetenschappelijke inzichten. Zo kan u kiezen uit een dynamisch aanbod aan kwalitatieve sportondersteuning.
 5. Pure ingrediënten – Van labo tot verkooppunt: elke fase van het ontwikkelings- en productieproces gebeurt onder strenge controle en op basis van de meest hoogwaardige ingrediënten. Onze certificaten zijn uw garantie voor perfect zuivere sportvoedingssupplementen.
 6. Geavanceerde productie – 6d-supplementen worden ontwikkeld in toplaboratoria, uitgerust met spitstechnologie en geavanceerde onderzoeksinstrumenten.

Neapharma Sportvoeding

j

Beste samenstellingen

Alle stoffen in de producten kennen een ultra hoge concentratie. 100% wat jouw lichaam nodig heeft, zonder te besparen op dure bestanddelen. De hoog gedoseerde stoffen zorgen voor een ongezien resultaat die je zelf kan ervaren.

Geen maagklachten / neutrale pH

De producten zijn zo ontwikkeld om de maag niet extra te belasten. Onze neutrale-pH producten zorgen ervoor dat je maximale impact kan voelen, zonder jouw maag en darmen extra te belasten.

Snelle opname

De samenstellingen zijn zo ontwikkeld dat de belangrijkste stoffen eerst worden opgenomen zodat jouw lichaam de hoog gedoseerde stoffen niet alleen in de juiste verhouding, maar ook in de juiste volgorde kan opnemen. 100% doeltreffend.

Wetenschap en ervaring

Alles is wetenschappelijk onderbouwd en de producten bevatten 100% wat je nodig hebt. Bovendien zijn er dankzij profsporters leuke ‘upgrades’ gedaan: extra cafeïne in gels, perfecte smaak van bars, rijstbloem op een bar om beter te slikken of de geheime mix in onze Pro-Elite Recovery… Alle producten zijn gemaakt met liefde en passie voor de (duur)sporters.

Beste bestanddelen

De bestanddelen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een maximaal effect. Creatine van Duitsland, Europese granen en Belgische verwerking. 100% kwaliteit.

Lekkere smaak

Dit alles met een frisse en aangename smaak. Zonder overbodige zuren om de maag niet te belasten.

ETIXX SPORTVOEDING

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Etixx ondersteunt optimale sportprestaties door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

Etixx ondersteunt atleten voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

FUTURO BANDAGES

 • Bandages voor Artritis
 • Enkel- en Voetbandages
 • Elleboogbandages
 • Kniebandages
 • Bandages voor Nek & Rug
 • Hand & Polsbandages

SLOAN

De SLOAN-bandages bieden een optimale ondersteuning op maat en geven een superieur draagcomfort. De Sloan Classic-bandages vormen de basis van het gamma en hebben onder meer het unieke voordeel dat ze ontwikkeld en geproduceerd worden in België.

BOTA

BOTA Bandages zijn ook verkrijgbaar als maatwerk (o.a. kniestukken voor kinderen…).

BOTA Bandages zijn therapeutisch of profylactisch en kunnen gecombineerd worden met medicatie, fysio- of  kinesitherapie.

BOTA Bandages zijn kwaliteitsproducten met een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.

OVER ONS

Apotheek Brielfarma in Baasrode is specialist op het vlak van farmaceutische zorg en eveneens een Zorgpuntapotheek. U kan bij ons terecht voor uitgebreid advies en begeleiding bij thuiszorg en thuiszorgmaterialen. Comfortabel thuis blijven wonen is een belangrijke pijler voor ouderen en hierbij willen we u optimaal ondersteunen.

Onze apotheek heeft eveneens een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten. We adviseren u bij het gebruik van de producten die passen bij uw lichaam en huid. Vraag ons steeds vrijblijvend om advies zodat u de juiste keuze maakt voor een gezond lichaam en gezonde huid. Levenskwaliteit is naast zorg een fundament van de apotheek.

Contact Details

 Brielfarma
    Provinciale Baan 79
    9200 Baasrode

052 33 46 12
info@brielfarma.be
www.brielfarma.be
BTW: BE 0817.319.624
APB: 420203

Openingsuren

MA – VR:
7.30u – 12.30u 13.30u – 19u

ZA: 7.30u – 12.30u