Wie wenst, mag steeds een getrouwheidskaart van de apotheek aanvragen. Deze kaart geeft recht tot 10 % korting op producten zoals cosmetica, niet voorschriftplichtige geneesmiddelen, geneesmiddelen die niet terugbetaald worden, voedingssupplementen,.. . De korting wordt direct verrekend bij de volgende aankoop in de apotheek. Er wordt geen korting op geneesmiddelen die terugbetaald worden, speciale geneesmiddelen of geneesmiddelen speciale bewaarcondities zoals koelproducten. Voor meer informatie kan u steeds terecht in de apotheek.

OVER ONS

Apotheek Brielfarma in Baasrode is specialist op het vlak van farmaceutische zorg en eveneens een Zorgpuntapotheek. U kan bij ons terecht voor uitgebreid advies en begeleiding bij thuiszorg en thuiszorgmaterialen. Comfortabel thuis blijven wonen is een belangrijke pijler voor ouderen en hierbij willen we u optimaal ondersteunen.

Onze apotheek heeft eveneens een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten. We adviseren u bij het gebruik van de producten die passen bij uw lichaam en huid. Vraag ons steeds vrijblijvend om advies zodat u de juiste keuze maakt voor een gezond lichaam en gezonde huid. Levenskwaliteit is naast zorg een fundament van de apotheek.

Contact Details

 Brielfarma
    Provinciale Baan 79
    9200 Baasrode

052 33 46 12
info@brielfarma.be
www.brielfarma.be
BTW: BE 0817.319.624
APB: 420203

Openingsuren

MA – VR:
7.30u – 12.30u 13.30u – 19u

ZA: 7.30u – 12.30u