Een snelle aanpak van uw winterongemakken en met een ijzersterk immuunsysteem de winter door? Daar staat MY®IMMUNITY fast garant voor. Deze hoog gedoseerde nutraceutical ondersteund zeer efficiënt de luchtwegen en bevordert snel uw immuunsysteem.

De complete 10-in-1 formule zit boordevol actieve bestanddelen. Terwijl N-acetyl- L-cysteine zorgt voor het goed functioneren van uw lichaam, zorgen de vlierbesextracten voor een verzachtend effect en versterken ze het afweersysteem.

De unieke sporebiotica in MY®IMMUNITY fast zijn gevalideerd door Belgische wetenschappers en onderscheiden zich van andere levende bacteriën en gisten doordat ze zeer goed overleven in zuur milieu en bij hoge temperaturen.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De Wellmune™ bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook wereldwijd over de meeste klinische studies die kan terugvinden door hier te klikken. Meer info op https://www.wellmune.com/what-is-wellmune 

Het advies van de Belgische Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle adolescenten en volwassen dagelijks een voedingssupplement met vitamine D toe te dienen. MY®IMMUNITY fast bevat daarom in elke capsule 1000 I.E. vitamine D.

Tenslotte bevat MY®IMMUNITY fast ook vitamines B, zink en selenium aangevuld met vitamine C voor een sterk immuunsysteem.

OVER ONS

Apotheek Brielfarma in Baasrode is specialist op het vlak van farmaceutische zorg en eveneens een Zorgpuntapotheek. U kan bij ons terecht voor uitgebreid advies en begeleiding bij thuiszorg en thuiszorgmaterialen. Comfortabel thuis blijven wonen is een belangrijke pijler voor ouderen en hierbij willen we u optimaal ondersteunen.

Onze apotheek heeft eveneens een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten. We adviseren u bij het gebruik van de producten die passen bij uw lichaam en huid. Vraag ons steeds vrijblijvend om advies zodat u de juiste keuze maakt voor een gezond lichaam en gezonde huid. Levenskwaliteit is naast zorg een fundament van de apotheek.

Contact Details

 Brielfarma
    Provinciale Baan 79
    9200 Baasrode

052 33 46 12
info@brielfarma.be
www.brielfarma.be
BTW: BE 0817.319.624
APB: 420203

Openingsuren

MA – VR:
7.30u – 12.30u 13.30u – 19u

ZA: 7.30u – 12.30u