Over ons

Steven Vrijdag

Apotheker-Titularis

Brielfarma, Uw Zorgapotheek

Apotheek Brielfarma in Baasrode is specialist op het vlak van farmaceutische zorg en eveneens een Zorgpuntapotheek. U kan bij ons terecht voor uitgebreid advies en begeleiding bij thuiszorg en thuiszorgmaterialen. Comfortabel thuis blijven wonen is een belangrijke pijler voor ouderen en hierbij willen we u optimaal ondersteunen.

Over ons

Onze apotheek heeft eveneens een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten. We adviseren u bij het gebruik van de producten die passen bij uw lichaam en huid. Vraag ons steeds vrijblijvend om advies zodat u de juiste keuze maakt voor een gezond lichaam en gezonde huid. Levenskwaliteit is naast zorg een fundament van de apotheek.

In de apotheek willen we u ten volle bijstaan met goede raad en persoonlijk advies. Ook online wil onze apotheek een uitstekende dienstverlening bieden. U kan via onze website uw voorschrift opladen zodat u niet moet wachten of terugkomen. Wij verwittigen u per sms als uw medicatie en producten klaarliggen. Ook reservatie van producten kan u via onze webshop. U reserveert online en komt de geneesmiddelen en producten ophalen in de apotheek. Wij geven u dan uitgebreid advies.

Over ons
Over ons
Over ons